Nyheter for medlemmer

Vinnere av vervekonkurransen 2017

Årets vervekonkurransen er over, og to vinnere er trukket ut blant de lokallag og enkeltmedlemmer som har vervet fem eller flere nye medlemmer i perioden 1. januar til 30. juni.

De heldige vinnere av vervekonkurransen 2017 er Tønsberg og Nøtterøy demensforening og Rannveig Øksendal fra Øyslebø helselag. De vant de to I-pad-premiene i årets konkurranse.

Vi har for øvrig vervepremieordning for god verving.

Flere lag har egne «superververe» som gjør en særlig innsats med å rekruttere nye folk til laget.

Husk at det viktigste steget for å få nye medlemmer er å spørre folk aktivt om å bli medlem, gjerne i forbindelse med aktiviteter, og i egen bekjentskapskrets.

Mange er mest interessert i den lokale aktiviteten, så bruk deres egen lokallagsbrosjyre, sammen med vervebrosjyren for helselag eller demensforeninger.

Fylkeskontoret hjelper dere gjerne med å lage brosjyre om hva deres lag tilbyr, hvis dere ikke alt har en slik brosjyre.