Akershus

Nasjonalforeningen Enebakk helselag

Vi arbeider aktivt med nærmiljøet i Enebakk, som består av Kirkebygda, Flateby, Ytre Enebakk, Dalefjeringen og Hammeren.

Vi har:

• Tirsdagstreff i Enebakk Herreds hus Kirkebygda, en gang i måneden fra kl. 11.00 – 13.30.
  • Fotpleier i Kirkebygda. Vi sponser medlemmer med kr. 70,- pr. behandling.
  • Hver mandag er det gågruppe som ledes av Ella Wenli. Vi møtes ved ”Enebakk kirke” kl. 11.00 – med matpakke, og går forskjellige steder, 1. mai er det Hjertemarsj.
  • To ganger i året serverer vi kaffe og kaker med loddsalg, på Sykehjemmet Kopås – Ytre Enebakk. Inntektene går til beboerens trivsel.
  • Sommerfest i juni som en hyggelig sommeravslutning før ferien. Musikk, sang og god mat.
  • Hele høsten foregår det aktiviteter med og lage ting til den store Jule-messa.

Julebordet med julemessa er vårt største arrangement i året. Der inviterer vi til en hyggelig lunsj med hjemmelaget julemat, både
varme og kalde retter. Underholdning, loddsalg og salg av diverse. Ettermiddagen avsluttes med hjemmelagde kaker og kaffe.

I samarbeid med kommunen arrangerer vi Pårørendeskole og samtalegruppe for pårørende til personer med demenssykdom.

Lyst til å bli med? For mer informasjon, ta kontakt med Ella Marie Wenli på tlf. 924 52 808.