Aust-Agder

Nasjonalforeningen Myra helselag

Myra helselag har blant annet en egen stavtrimgruppe, arrangerer flere dagsturer og eldretreff.

Vi deltar i den årlige Hjerteuka, der Nasjonalforeningen for folkehelsen sprer informasjon om sunne levevaner og samler inn til hjerte- og karforskningen.

Hver høst bidrar vi også i Demensaksjonen, der midlene som samles inn går til forskning og lokale demensaktiviteter.

Helselaget har jevnlig eldre treff og onsdagstreff hver 3. onsdag i måneden. Stavtrim gruppa er fremdeles aktiv og helselaget har en årlig tur for helselaget. Helselaget har frisøravtale med Myratunet og subsidierer dette med 20 %, mens fotpleien dekkes med 60,- pr.behandling. Det blir også sendt blomster til flere anledninger.

Ellers har vi:

• eldretreff
  • førjulsfest
  • dagsturer
  • kulturuka, vi over 60

Myra helselag ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen med i laget!

Kontaktperson:

Ellen Lillevik - tlf 37 03 63 27, mob. 41 24 46 97, mail: ellen.lillevik@hotmail.com. Følg ellers med i lokalavisen.