Finnmark

Nasjonalforeningen Karasjok helselag

Nasjonalforeningen Karasjok helselag har i mange år hatt en besøkstjeneste ved sykehjemmet og omsorgsboligene, og arrangerer flere aktiviteter til glede for blant annet de eldste i bygda.

Våre aktiviteter:

• Karasjok helselag har i mange år hatt en besøkstjeneste ved sykehjemmet og omsorgsboligene. Lagets medlemmer har alltid med seg kaffe og kaker. Det er et tilbud det blir satt stor pris på av beboerne.
  • I forbindelse med Hjerteuka arrangerer laget et loppemarked til inntekt for hjertesaken. For anledningen er det også salg av vafler og kaffe.
  • I førjulstiden har laget flere arrangementer. Blant annet blir det satt opp en handletur til Alta, med et felles julelunsj. Det arrangeres også julebord for lagets medlemmer og eldre i lokalmiljøet. Da serveres det deilig tradisjonell julemat, et veldig koselig arrangement.
  • Trimgruppen går tur på tirsdager kl. 10 sammen med LHL.

Laget ønsker å komme i gang med flere prosjektet, blant annet planlegges det å etablere en folkesti tilrettelagt for rullestolbrukere og andre som er dårlig til beins.

Karasjok helselag ønsker seg flere engasjerte og positive mennesker i alle aldere til laget sitt.

Da ønsker vi deg hjertelig velkommen med i Karasjok helselag!

Ønsker du mer informasjon?
Ta kontakt med leder Lillian Kemi – tlf: 988 85 436