Hedmark

Nasjonalforeningen Eidskog demensforening

Eidskog demensforening jobber for en økt åpenhet og forståelse for personer med demens.

I Eidskog demensforening arbeider vi med å påvirke til en god demensomsorg i kommunen vår, og informere om demens.

Vi kan tilby

• pårørendeskole
  • samtalegruppe
  • tilbud til hjemmeboende med demens med årlig tur til Finnskogtoppen
  • sittedans på institusjonene hver 14. dag
  • utflukter med faste turer hver sommer til Almenninga bygdemuseum
  • underholdning på avdeling for demenssyke, samt HDO boliger, siste mandag hver måned
  • medlemsmøter

Vi er også med på den årlige Demensaksjonen, hvor det samles inn midler til forskning og lokale tiltak.

Eidskog demensforening informerer om sine aktiviteter under "DET SKJER" i Glåmdalen.

Er du pårørende til en person med demens og ønsker å snakke med en likesinnet? Da kan du kontakte vår likeperson.

Odd Ivar Krok

Likeperson / Hedmark

901 46 385

Ønsker du å bli med  eller trenger du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med leder for demensforeningen, Odd Ivar Krok, på mobil 901 46 385.  Følg ellers med i lokalavisen.