Hordaland

Nasjonalforeningen Løfallstrand helselag

Løfallstrand helselag i Kvinnherad deltar blant annet i Nasjonalforeningens aksjoner Hjerteuken og Demensaksjon, som retter fokus på hjerte, kar- demenssykdommer.

Midlene som samles inn under Demensaksjonen til forsking og lokale demensaktiviteter. I Hjerteuka sprer vi informasjon omhjerteuka om sunne levevanar og samlar inn til hjerte- og karforskinga.

I tillegg til dette arrangerer vi julemesse, basar og arbeidskvelder i løpet av året. Eldre i bygden får tilbud om hår- og fotpleie, og alle pensjonister får julehilsen. Vi støtter også arbeidet med sansehage for personer med demens.

For mer informasjon om hva som skjer i lokallaget, kan du holde øye med kunngjøringer i avisen og oppslag i nærmiljøet.