Møre og Romsdal

Nasjonalforeningen Bådalen helselag

Bådalen helselag i Averøy kommune er blant annet aktive under Nasjonalforeningen for folkehelsens Hjerteuke, med fokus på sunne levevaner og innsamling til hjerte- og karforskningen.

På høsten har vi aktiviteter under Demensaksjonen, der midlene som samles inn går til forskning og lokale demensaktiviteter.

Vi har også et fint friluftsområde i Bådalen, Omfarøya, som er mye brukt av lokalbefolkning og turister. Fra Averøy friluftsråd får helselaget betalt for å holde området rent og ryddig samt renhold av utedoen.

Bådalen helselag ble startet i 1918, da som Ytre Averøy helselag Bådalen krets. I 2006 ble de et selvstendig helselag.

Vi er åpen for nye tanker og ideer, så vel som nye medlemmer. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Bådalen helselag.