Nordland

Nasjonalforeningen Kjella helselag

Nasjonalforeningen Kjella helselag i Bindal jobber for trivsel og aktivitet på hjemplassen, og har blant annet eget treningssenter.

Helselaget eier et helsehus som er en samlingsplass for barn, ungdom og voksne. På huset er det treningsstudio og nyinnkjøpt hjertestarter og førstehjelpsskap. Hjertestarterkurs har også vært avholdt.

Alle over 80 år i bygda får en blomst som julehilsen. Hver høst og vår blir det arrangert basar til inntekt for helselaget. Ved forespørsel arrangerer også laget konfirmantselskap og eldrefester.

Laget støtter Nasjonalforeningen for folkehelsens demensaksjon på høsten med en pengegave.

Helselaget fylte 100 år i 2016!

Vi ønsker deg dermed hjertelig velkommen til Kjella helselag!

For mer informasjon, ta kontakt med leder Marianne Øvergård Berg-Hansen, tlf: 414 35 679 eller mail: maoberg@online.no