Nordland

Nasjonalforeningen Øresvik helselag

Nasjonalforeningen Øresvik helselag i Rødøy arrangerer blant annet tirsdagstreff med bespisning og ulike aktiviteter. Ved helsehuset tilbyr de også frisør og fotterapeut ved jevne mellomrom.

Helselaget eier et helsehus som blir brukt til ulike aktiviteter. Blant annet blir det hver tirsdag arrangert møteplass/sosialt samvær med kaffe, vafler og ulike aktiviteter. Her kan de av og til også tilby frisør og fotterapeut.

I delvis regi av helselaget er det blitt bygget en grillhytte på fjellet Høydalen. Dette er et yndet og kjærkomment turmål, der det er mulighet for å sette seg ned, grille eller bare nyte utsikten.

Ellers jobber helselaget med å spre informasjon og kunnskap, samt være synlige i nærmiljøet.

Hjertelig velkommen med i Øresvik helselag!

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med leder Siv Tove Hansen, tlf - 970 13 722, e-post:sivtoveh@hotmail.com