Nordland

Nasjonalforeningen Rødøy helselag

Nasjonalforeningen Rødøy helselag er blant annet engasjert i hjerteuka, der Nasjonalforeningen for folkehelsen sprer informasjon om sunne levevaner og samler inn til hjerte- og karforskningen.

Under hjerteuka arrangerer laget hjertemarsj. I etterkant er det samling med salg av kaffe, saft, vafler, frukt og grønt, så vel som litt hjertegodteri. Hjertemarsjen har lang tradisjon og gjennomføres uansett vær. Tiltaket er veldig populært med godt oppmøte.

Nasjonalforenings demensaksjon markeres med bøsseaksjon i nærområdet. Laget plasserer også bøsser ved lokalbutikken og lørdagskaféen. Midlene som samles inn under aksjonen går til forskning og lokale demensaktiviteter.

Ellers er Rødøy helselag veldig engasjert i sitt lokalmiljø, og har stadig nye prosjekter her. Laget har gått til innkjøp av nytt EKG-apparat, samt sug og blodtrykksmåler til Rødøys omsorgssenter.

Rødøy helselag ønsker seg flere engasjerte og positive mennesker i alle aldre til laget sitt.

Du er hjertelig velkommen med i Rødøy helselag!

Ønsker du mer informasjon?
Ta kontakt med Evelyn Fredriksen - tlf: 47 86 59 71, epost: hav-roen@hotmail.com