Nordland

Nasjonalforeningen Værangfjord helselag

Nasjonalforeningen Værangfjord helselag i Rødøy deltar blant annet i hjerteuka, der Nasjonalforeningen for folkehelsen sprer informasjon om sunne levevaner og samler inn til hjerte- og karforskningen.

Hjerteuka markeres av laget med å arrangere hjertemarsj. Etter turen blir det sosialt samvær med salg av hjemmelaget fiskesuppe og rundstykker. Et trivelig arrangement med god oppslutning.

Demensaksjonen

Under demensaksjonen blir det arrangert bøsseaksjon i samarbeid med den lokale ungdomsskolen. Midlene som samles inn går til forskning og lokale demensaktiviteter.

17. mai

Annen hver 17. mai står vi for arrangement i bygda i samarbeid med skolen. Da tar laget seg av mat, drikke og lodd, men elevene står for underholdningen.

Kveldsmat

Hver høst inviteres alle i bygda til kveldsmat av helselaget. Da blir det servering av sunn og hjertegod tradisjonsmat, så vel som salg lodd. Høsten 2012 var det over hundre påmeldte, så det er utvilsomt et populært arrangement.

Du er hjertelig velkommen med i Værangfjord helselag!

Ønsker du mer informasjon?
Ta kontakt med leder Inger Monsen - tlf: 954 90 352, mail: idm@online.no