Rogaland

Nasjonalforeningen Slagforeningen Rogaland

Slagforeningen i Rogaland har som formål å være en støtteforening og bedre livssituasjonen for slagrammede og pårørende.

I 25 år har Slagforeningen bidratt med sin frivillighet til å skape hyggelige og sosiale møteplasser i Stavanger. Sosiale nettverk i tillegg til fysisk aktivitet er helsefremmende og ikke minst sykdomsforebyggende!

• De månedlige møtene våre har et variert program, fast møtested er på Skipper Worse Ledaal. På hvert møte har vi innlegg om et aktuelt tema i tillegg til utlodning, servering og ikke minst sosialt samvær. Vi har det hyggelig sammen, utveksler tanker og ideer og prøver å støtte hverandre.
  • Slagforeningen arrangerer dagsturer, weekendturer og en årlig ferietur til Mallorca for slagrammede og deres pårørende. Vi fokuserer på viktigheten av “å komme ut”, få nye inntrykk, muligheten til fysiske aktiviteter og turer - og knytte kontakter.

Slagforeningen i Rogaland har rundt 200 medlemmer.
Står vi sammen, kan vi utrette noe. Med andre ord: Hjelp oss å hjelpe, bli medlem!

Hjertelig velkommen til Slagforeningen i Rogaland!

Vil du vite mer om oss? Ta gjerne kontakt med:

Reidunn Gudbrandsen, tlf. 91104291 eller e-post:reidunn.slag@gmail.com