Sør-Trøndelag

Nasjonalforeningen Oppstrinda helselag

Oppstrinda helselag i Trondheim arrangerer blant annet hyggekvelder og bussturer for eldre i kommunen. Vi har også gågrupper

Vi fokuserer på å skape hygge og trivsel for eldre. Vi har medlemsmøter hver tredje mandag i måneden kl. 11:00 med tema som omhandler helse.

Kontaktinformasjon til leder Astrid Stockholm: astokhol@ntebb.no, telefon: 911 92 678

Vi arrangerer:

Hyggekvelder

Vi arrangerer hyggekveld vår og høst i tillegg til et julemøte. Vi har et eget julelotteri basert på håndarbeid og hjemmelaget kaker og mat.

Bussturer

På forsommeren arrangerer vi en dagstur i distriktet. Vi har også en busstur på høsten i forbindelse med eldredagen. Helselaget sponser turen for våre medlemmer, men den som ikke er medlem er selvfølgelig velkommen til å være med på turene mot et lite tillegg i prisen.

Gågrupper

Vår gågruppe har vært i aktivitet siden høsten 2007. Vi møtes utenfor Tempe kirke annenhver tirsdag kl. 11:00 fra september til juli. Alle turene avsluttes med sosialt samvær rundt kaffebordet.

Laget støtter opp om Hjerteuka, der Nasjonalforeningen for folkehelsen sprer informasjon om sunne levevaner og samler inn til hjerte- og karforskningen. Lokallaget bidrar i Demensaksjonen, der midlene som samles inn går til forskning og lokale demensaktiviteter.

Leder, Astrid Stockholm
Nestleder, Gunveig Øien
Kasserer, Guri Aune Østensen
Sekretær, Solfrid Helåsaunet
Styremedlem, Anne-Karin Kletten

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller om du ønsker å være med på noen av våre tilbud!