Nyheter for medlemmer

Grasrotandelen - hvordan registrere seg og verve støttespillere

Frivillige lag og foreninger får millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Ordningen går ut på at hver enkelt Norsk Tipping-kunde selv kan bestemme hvilken forening eller klubb som skal motta et beløp.

Flere lokallag har over år hatt god erfaring med disse midlene, og det er helselag og demensforeninger som får ekstra inntekter på flere titusen kroner i året fra denne ordningen!

Her er mer informasjon om grasrotandelen

For å bli registrert må lokallaget først være registrert i Brønnøysundregistrene (det bør/må alle lag uansett).

Veiledning for registrering i Brønnøysundregistrene

Når lokallaget er registrert, er det viktig å markedsføre aktivt i nærmiljøet og blant medlemmene. Det er mye fint materiell som kan bruke til dette.

Det er fremdeles mange kunder hos Norsk Tipping som ikke har valgt sin grasrotmottaker, så muligheten for økte inntekter til lokallaget er derfor stor.