Nyheter for medlemmer

Søk om studiemidler til lagets aktiviteter

Nasjonalforeningen for folkehelsen er med i Folkeuniversitetet, og alle lokallag kan søke om voksenopplæringsmidler. Dere kan søke om penger for veldig mye forskjellig, fra styreskolering til håndarbeidsaktiviteter m.m.

Organisasjonen mottar årlige midler fra Folkeuniversitetet, ut fra hvor mange kurs vi har meldt inn. Jo flere kurs, jo mer midler! Mange av dere har aktiviteter som kan registreres som kurs og motta støtte, men benytter ikke muligheten.

Søknadskjema for studiemidler

Satsen for studietilskudd for 2019 er 85 kroner per studietime. Det er ikke lenger noe minstekrav til deltakerantall, og mange typiske lagsaktiviteter som går over minst to dager/ganger og til sammen minst åtte timer, kan registreres som kurs og motta støtte. Ta kontakt med Astri Fritzen på epost: kurs@nasjonalforeningen.no eller telefon: 40 44 57 79 hvis du har spørsmål.