Hedmark

Nasjonalforeningen Tolga helselag

Tolga helselag arrangerer blant annet spark og sykkeltrim, og oppfordrer skolene til å bli med på den årlige hoppetaukonkurransen som Nasjonalforeningen for folkehelsen arrangerer for elever i grunnskolen.

Laget deltar i den årlige Hjerteuka, der Nasjonalforeningen for folkehelsen sprer informasjon om sunne levevaner og samler inn til hjerte- og karforskningen.

Hver høst bidrar vi også i Demensaksjonen, der midlene som samles inn går til forskning og lokale demensaktiviteter. Vi samarbeider med ungdomsskoletrinne på Tolga skole og 9. trinn som går med bøsser for oss.

Vi arrangerer også helselagsbasar, spark og sykkeltrim, og gir alle nyfødte i Tolga får en startpakke. Den inneholder handkle, vaskekluter, bleier og bamse.

Helselaget vårt støtter gode, helsebringende tiltak i bygda, og fordeler pengene slik at alle aldersgrupper kan nyte godt av midlene.

Vil du vite mer om oss? Ta kontakt med Hild Tove Tollan, Mail: hild.tove.tollan@gmail.com