Aktivitetsvenn for personer med demens

Ønsker du deg en aktivitetsvenn?

Du som har fått demens vil kanskje oppleve at enkelte aktiviteter kan bli vanskeligere å gjøre alene. En aktivitetsvenn vil gjøre det enklere å fortsette å gjøre det du setter pris på.

Ta utgangspunkt i en interesse du har, eller noe du trives med å gjøre. Det kan være nesten hva som helst; som å gå tur, spille spill eller musikk, sykle, male, gå på kino eller utstillinger. Det kan være å besøke et museum, eller bare møtes for en kopp kaffe og en prat.

Hvem ønsker du aktivitetsvenn til?
Hva heter du?
Hvordan kan vi nå deg?
Hvor bor du?
Hvor bor vedkommende?

Å ha en aktivitetsvenn skal være både hyggelig og trygt. Alle aktivitetsvenner får veiledning og kurs, slik at de har et godt innblikk i demenssykdommen, og hva den bringer med seg. 

Vi finner noen som har samme interesser som deg. Det gjør vi fordi vi vet at personlige interessert og god kjemi er viktig. Dere skal begge ha glede av å gjøre aktiviteter sammen. 

Med en aktivitetsvenn kan personer med demens få muligheten til å fortsette sine vanlige aktiviteter. Fritidsaktiviteter og gode opplevelser har positiv effekt. Selv for mennesker der sykdommen har kommet så langt at opplevelser raskt glemmes, viser det seg at de gode følelsene og stemningen varer.

For mer informasjon, kontakt oss på e-post, eller telefon 23 12 00 00.