Til hovedinnhold
Meny Lukk

Vil du bli demensvenn?

Å bli demensvenn innebærer at du sier ja til å få informasjon om demens. Det er ingen andre forpliktelser. Meld deg på her:

Hva er Demensvenn?

Å være demensvenn er en støtte til alle som er berørt av demens. Alt du sier ja til er å få informasjon, slik at du kan møte mennesker som har demens med forståelse, respekt og omtanke. I hverdagen kan det gjøre deg til noe mange trenger – en venn. Det er enkelt, men betyr uendelig mye! Se filmene under og les mer om å være demensvenn.

Bli demensvenn!

Det er verdifullt og enkelt å være demensvenn. En demensvenn er en som har sagt ja til mer kunnskap om demens.

En demensvenn tar et skritt fram og tilbyr en håndsrekning i møte med personer med demens.

Se filmen om Jannicke

Å ha en demenssykdom handler ikke bare om at hukommelsen svikter. Det blir også vanskelig å utføre vanlige hverdagsoppgaver og finne veien. Som Demensvenn får du gode råd om hvordan du kan bidra.

Se filmen om Arve og Viggo

Noe av det vanskeligste med å ha demens er at menneskene rundt den som blir syk endrer seg. Mange trekker seg tilbake i usikkerhet og mangel på kunnskap. Som demensvenn får du informasjon om kommunikasjon, slik at du fortsatt kan være en venn.

Vis din støtte til alle som er berørt av demens. Send oss din e-post, så sender vi deg informasjon. Det er gratis og innebærer ingen forpliktelser. Bare en mulighet til å gjøre en stor forskjell for noen som trenger det.

Bli demensvenn!

Som demensvenn vil du motta informasjon om demens.