Ledig stilling

Generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen

Vi er på jakt etter en ny generalsekretær som vil få faglig spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en landsomfattende organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag og sterke tradisjoner.

Generalsekretæren har det overordnede ansvaret for å lede Nasjonalforeningen for folkehelsens sekretariat, og skal sammen med medlemmer og ansatte utvikle organisasjonen lokalt og nasjonalt.

Aktuelle kandidater må derfor kunne vise til gode resultater og godt omdømme fra en ledende stilling.

Vi legger vekt på at generalsekretæren:

• Er en tillitsvekkende, initiativrik og løsningsorientert leder
  • Har lyst til å delta i det offentlige ordskiftet
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter og medieerfaring
  • Har god samfunnsforståelse og politisk innsikt
  • Klarer å skape engasjement hos tillitsvalgte og ansatte

Stillingen er kompleks, og den nye generalsekretæren må kunne bevege seg naturlig fra samarbeid med ansatte og frivillige lokalt, til møter med politikere og beslutningstakere sentralt. Vi ser for oss at den rette personen kombinerer modenhet, kunnskap og engasjement. Generalsekretæren rapporterer til sentralstyret. Stillingen er et åremål for en periode på 6 år.

Lønn og betingelser etter avtale.

Interesserte kandidater kan kontakte vår rekrutteringsrådgiver hos Hodejegerne AS: Gro Møllerstad, tlf. 915 59 752. Kandidater kan være konfidensielle, også for oppdragsgiver, inntil annet er avtalt.

Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad innen 3.januar 2019.