Til hovedinnhold
Støtt oss

Tilbud og aktiviteter

Demenslinjen - få råd fra fagfolk om demens

Har du spørsmål eller bekymringer knyttet til demens? Ta kontakt med Demenslinjen, 23 12 00 40, og snakk med erfarne sykepleiere.

På Demenslinjen treffer du spesialsykepleiere som kan svare deg. Vi har taushetsplikt, og du kan være anonym om du ønsker.

Henvendelser på e-post må ikke inneholde helseopplysninger eller annen sensitiv informasjon.

Demenslinjen svarer på spørsmål knyttet til demens

Vil du snakke med noen om alzheimer eller andre demenssykdommer? Lurer du på hvilke rettigheter du har som pårørende? Hvilke tilbud personer med demens kan ha rett til? Eller trenger du bare noen å snakke med? Vi på Demenslinjen snakker gjerne med deg! 

En demensdiagnose fører med seg mange spørsmål og usikkerhet. Det kan være både godt og nyttig å snakke med noen som kjenner sykdommen og som forstår din situasjon. Vi som svarer på Demenslinjen lytter, gir informasjon og kan hjelpe med råd.  

Les mer om demens

Vil du snakke med andre pårørende?

Mange spørsmål og mye usikkerhet er knyttet til en demensdiagnose i familien. Det kan være godt å snakke med andre som har vært gjennom den samme situasjonen før deg. Nasjonalforeningen for folkehelsens likepersoner kan gjøre det enklere for deg å mestre hverdagen med demens.